A módszer lényege, hogy minden nap éhgyomorra fogyaszd, ugyanis így fejti ki leghatékonyabban a hatását, hiszen ilyenkor lehet a legjobban felturbózni az anyagcseréd. Az összetevők olyan egyszerűen beszerezhetőek és olcsók, hogy senkinek nem jelent majd gondot a beszerzésük.



1 pohárral naponta, egy héten belül 5 kg eltűnik: Egy ital, amitől lefogytok! Az elkészítése egyszerű...

Ha már unod, hogy eddig egyik módszer sem vált be, akármit is próbáltál, akkor végre megnyugodhatsz, mert ezzel több kilótól is megszabadulhatsz egy hónap alatt ráadásul erőlkö ... Tovább »

Megtekintések száma: 1985 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-24

Szürreális jelenet játszódott le Németországban: egy életnagyságú, rózsaszín nyuszinak öltözött lány lépett be egy kaiserslauterni bankba, mire valaki kihívta a rendőröket. A lány azonban még ennél is meglepőbb érvekkel védekezett.

Többen is döbbenten nézték végig, ahogy a nyuszinak öltözött 15 éves lány belépett a bankba. Az egyik parkoló autóban tartózkodó férfi riasztotta a rendőrséget, mert attól tartott, hogy a "nyuszi" ki akarja rabolni a bankot - amiben valójában csak egy bankautomata volt. Viszont mire a rendőrök kiérkeztek, a lány eltűnt - írja a The Local.

Megtekintések száma: 2057 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-23




A magyar családok több mint fele nem tudja hitel nélkül finanszírozni az iskolakezdést - mondta Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője. Egy banki tanulmány szerint több mint 10 százalékkal emelkedtek két év alatt az iskolakezdés költségei.

A közzétett adatok szerint a szülők több mint 18 százaléka már vett fel kölcsönt iskolakezdésre és 35 százalékuk tervezi ezt - mondta az Országgyűlés népjóléti bizottságának tagja. A képviselő egy budapesti hipermarket előtt tartott sajtótájékoztatót, miután az iskola által összeállított lista al ... Tovább »

Megtekintések száma: 1886 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-21

Az újonnan felfedezett "műanyagevő baktérium” megjelenésével a biológiai lebomlásra képtelen műanyag hulladék végleg eltűnhet a Földről…



Évente 342 millió tonna műanyagot gyártanak világszerte a World Economic Forum felmérése szerint, melynek mindössze 14 százaléka kerül újrahasznosításra. A biológiai lebomlásnak rendkívüli módon ellenálló műanyag (legalább 500-1000 évre van szükség, hogy lebomoljon) nagy része szemétlerakókon végzi, illetve a világ óceánjaiba kerül.

A japán Keio Egyetem kutatói azonban olyan új baktériumfajt fedeztek fel, mely képes teljesen lebontani a műanyagot vízre és szén-dioxidra, írja az  ... Tovább »

Megtekintések száma: 2272 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-20

A nyár mindig is a nagy szerelmek időszaka volt. Ilyenkor számtalan olyan szerelem születik, amely később legendává válik, és még a hideg téli hónapok alatt is erről mesélnek egymásnak az emberek, hogy de szép is volt. De vajon mindenkire rátalál a szerelem nyáron?

A nyárnak van egy hatalmas előnye a többi évszakhoz képest az ismerkedés terén. Mégpedig az, hogy az emberek kimozdulnak a négy fal közül. Nyitottabbak lesznek, és könnyebben flörtenek is ilyenkor. Ennek számtalan oka van, de most nem ez a fontos.

 dip01.jpg

De vajon mi lehet az oka annak, hogy még egy ilyen nyitott ... Tovább »

Megtekintések száma: 1538 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-20

Tudom, hogy főleg az én esetemben furcsa a felvetés, hogy kell-e tudni helyes írni ahhoz, hogy megtaláld a társadat, hiszen az én helyesírásom sem tökéletes (és akkor finoman fogalmaztam). De rendszeresen jegyzik meg nekem társkeresők, hogy ők olyan társat keresnek, akik tudnak helyesen írni.

480_writer-1421099.jpg

A helyesírás az esetek 95%-ában a nőknél fontos szempont. Ráadásul az egyik legkomolyabb fokmérőnek használják. Azt tarják, hogy aki nem tud helyesen írni az primitív és műveletlen.

puszi_kicsi.jpg

De ahogy beszé ... Tovább »

Megtekintések száma: 1477 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-19

Egyre dagad a csaló bírók miatti botrány a riói nyári olimpián! A magyar birkózódelegáció már háborgott amiatt, hogy sportolóinktól két érmet is elvettek, a legfrissebb történet azonban a bokszolókhoz kapcsolódik.



Robbant a bomba, a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) ugyanis több mérkőzésvezetőt és pontozóbírót kizárt a tornáról, és így nem műküdhetnek közre a továbbiakban. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hivatalosan is elismerték, borzalmas cselekmények feketítik be a játékokat. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy hány érintett van a döntésnek, az első beszámolók szerint "alig néhány", ám a titkolózás is jelzi, bizony nagy a botrány.

Az ír harmatsúlyú, Michael Conlan ökölvívó már napokkal ezelőtt keményen odapörkölt a sportág képvisel ... Tovább »

Megtekintések száma: 1355 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-18

Augusztus 20-tól hatályos a dohánytermékek csomagolását szabályozó új kormányrendelet, amely szerint az új dohánytermékek már csak egységes csomagolásban kerülhetnek piacra. A már piacon lévő márkák és típusok átmeneti mentességet kapnak – derült ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.



A kedden ... Tovább »
Megtekintések száma: 2039 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-18

A szülők azt szokták mondani gyermekeiknek, hogy ne álljanak szóba idegenekkel és nem engedik olyan helyekre, ahol nincsenek biztonságban. De természetünknél fogva néha szeretjük felfedezni az ismeretlent. Néha hiába a sok figyelmeztetés, az emberek mégis sokszor a tiltott dolgok után vágynak. Ma egy ilyen történetet fogunk bemutatni. Németország keleti részében van egy titokzatos erdő. A szülők megtiltják gyermekeiknek, hogy oda menjenek. Ennek fő oka, hogy ebben az erdőben ti ... Tovább »

Megtekintések száma: 1594 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-17

A szülők azt szokták mondani gyermekeiknek, hogy ne álljanak szóba idegenekkel és nem engedik olyan helyekre, ahol nincsenek biztonságban. De természetünknél fogva néha szeretjük felfedezni az ismeretlent. Néha hiába a sok figyelmeztetés, az emberek mégis sokszor a tiltott dolgok után vágynak. Ma egy ilyen történetet fogunk bemutatni. Németország keleti részében van egy titokzatos erdő. A szülők megtiltják gyermekeiknek, hogy oda menjenek. Ennek fő oka, hogy ebben az erdőben ti ... Tovább »

Megtekintések száma: 658 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-17

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »