[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Forum » Minden ami nem netmozi » Pénz keresési lehatöségek (Adf.ly leírás)
Pénz keresési lehatöségek
StaffDátum: Vasárnap, 2014-01-05, 14:57:53 | Üzenet # 1
Staff
Csoport: Staff Leader
Üzenetek: 28
Állapot: Offline
Mi is az Adf.ly?Az Adf.ly egy ingyenes URL rövidítő oldal. Itt azért kapsz pénzt, hogy a lerövidített linkedre kattint valaki.
Hogyan működik?A linkedre kattintva egy szponzorált weboldal jelenik a fejlécben egy számlálóval, ami 5 másodperctől számol vissza. Ha a számláló lejárt, a látogató a SKIP AD-ra kattintva a kívánt tartalomhoz jut.
Saját blog vagy weboldal esetén van egy másik lehetőség is. Ez azt takarja, hogy ha egy látogató megnézi a blogod/weboldalad, akkor egy hirdetést ad ki. Két mérete lehet, az interstitial ami teljes oldalt hoz be, vagy pedig a fejlécben egy banner, amit ki lehet x-elni. Én a bannert tudom javasolni, mert az nem zavarja a látogatót a nézelődésben.
Hol tudod terjeszteni?A linkeket rengeteg helyre teheted ki. Csak a saját kreativitásodtól függ, hogy mennyit is keresel!
Ha van saját blogod, weboldalad, Twittered, fórumon aláírásban, Youtube videóidnál, nincs más dolgod, mint megosztani ezeket a linkeket. Minden kattintásért fizet!
Kifizetés:Az Adf.ly 1000 látogató után 4$-t fizet PayPal, illetve Liberty Reserve internetes bankokra. Személy szerint én a PayPalt-t tudom ajánlani, rendkívül egyszerű és praktikus. Én is ezt használom és remekül bevált, mert különféle oldalakon is fel lehet használni róla a pénzed, vagy akár a bankszámládra is kiutalhatod.
A kifizetési limit 5$, amit gyerekjáték elérni.
A fizetés havonta történik a hónap első napjaiban automatikusan. Ha nem sikerül elérned a kifizetési limitet, nem kell aggódnod, mert a rendszer automatikus tovább viszi a következő hónapra.
Az Adf.ly-nak van egy referral lehetősége is, ami annyit takar, hogy az alád regisztrált felhasználók keresetének a 20%-át megkapod. Nem kell aggódni, ezt a 20%-ot nem vonják le tőle, hanem a rendszer bónuszként adja neked!

Regisztráció klikk a bannera



 
Fórum » Forum » Minden ami nem netmozi » Pénz keresési lehatöségek (Adf.ly leírás)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: