ByeAlex a YouTube-ot is bevette

ByeAlex a YouTube-ot is bevette

A tél legnézettebb online magyar zenei videóit rangsoroló Artisjus YouTube Toplistáját ismét Majka vezeti, aki Belehalok című számával egy teljes esztendőn át minden évszakban az internetezők kedvence volt. Megjelentek azonban a trónkövetelők: Radics Gigi és Caramel novemberben debütáló klipjeire három hónap alatt, ByeAlex februárban feltöltött videójára mindössze három hét alatt kattintottak kb. egymilliószor a magyarok ... Tovább »

Megtekintések száma: 716 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2014-06-15

(A tavalyi lista.) A Cobra 11 már hosszú évek óta az ország egyik legkedveltebb sorozta, így valahol érthetetlen, hogy most sem szerepeltettétek a JAws-on. A célközönségnél viszont akadt egy trónkövetelője, hiszen A zöld íjász olyan szépen startolt az RTL Klubon, hogy 2013-ban senki se veszélyeztette az éves elsőségét. Persze ez a szám csak a premierre vonatkozik, az évad végére erősen csökkent az érdeklődés a csuklyás hős iránt, de ez a legtöbb sorozatról elmondható.

Itt van például a Csont nélkül és a Revolution. 18-49-ben mindkét sorozat erősen kezdett, de aztán gyorsan zuhantak a nézettségi görbék. A Cobra 11 mellett talán cs ... Tovább »

Megtekintések száma: 800 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2014-06-15