08:43:09
10 kép ami felfedi a kegyetlen valóságot a kínai gyermek Olimpiáról!
Kínában másképp zajlik az élet, mint az itt Európában megszokott. Ha egy gyermekről kiderül, hogy valamely sportágban kiemelkedő, azt azonnal kiveszik az iskolából, és államilag finanszírozott edzőtáborba viszik, ahol szó szerint olimpikont faragnak belőle. Ez rengeteg lemondással, edzéssel és lelki terrorral jár. Sőt egy kislány elmesélése alapján, aki legyen most Petra, betették őket rendszeresen egy olyan kamrába, amiben vákuum keletkezett, és tartaniuk kellet a levegőt egészen addig míg majdnem el nem ájultak. Az étrend ugyan szigorú, és rostokban gazdag, azért a szteroidokat is bőven szedniük kellet.

Petra 30 év után tudott kiszabadulni, és ezért mesélt a szörnyűségekről. Egy másik úszó hölgy Ye Shiwen, aki megnyerte a 400 méter vegyes úszást, elmondta hogy 7 éves kora óta volt ebben a táborban.. Botrány lesz ebből, az biztos.

A fotókon a nyújtás fázisa látható, ami a legfontosabb a tornászok és egyéb sportolók körében. Ha egy testrész nincs rendesen kinyújtva, az könnyedén megsérülhet.
bjkbkfjkfjofzhhghklkjllhklgkézuui

Megtekintések száma: 2406 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar