Tíz dolog, ami miatt irigyelni fogod a királynőt. Mert ő olyan dolgokat is megtehet, amit te el se tudnál képzelni! Vannak köztük viccesek, megdöbbentők, és olyanok is, ami miatt nagyon-nagyon irigykedünk rá…


1. Nem köteles adót fizetni. Ennek ellenére, jelképesen mégis megteszi ezt 1992 óta, mert olyan jó fej.

2. Míg egy átlagos halandónak egy születésnapja van, az angol királynőnek ebből kettő is jutott. Az igazi születésnapja április 21-én van, de van egy hivatalos is, ami június egyik szombatja szokott lenni, hogy uralkodóhoz méltó nyári ünnepségben lehessen része.

3. Elhagyhatja az országot, és külföldre utazhat az útlevele nélkül. Ilyet még a királyi család többi tagja s ... Tovább »

Megtekintések száma: 1408 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-16

Kínában másképp zajlik az élet, mint az itt Európában megszokott. Ha egy gyermekről kiderül, hogy valamely sportágban kiemelkedő, azt azonnal kiveszik az iskolából, és államilag finanszírozott edzőtáborba viszik, ahol szó szerint olimpikont faragnak belőle. Ez rengeteg lemondással, edzéssel és lelki terrorral jár. Sőt egy kislány elmesélése alapján, aki legyen most Petra, betették őket rendszeresen egy olyan kamrába, amiben vákuum keletkezett, és tartaniuk kellet a levegőt egészen addig míg majdnem el nem ájultak. Az étrend ugyan szigorú, és rostokban gazdag, azért a szteroidokat is bőven szedniük kellet.

Petra 30 év után tudott kiszabadulni, és ezért mesélt a szörnyűségekről. Egy másik úszó hölgy Ye Shiwen, aki megnyerte a 400 méter vegyes úszást, elmondta hogy 7 éves kora óta volt ebben a táborban.. Botrány lesz ebből, az biztos. ... Tovább »

Megtekintések száma: 2402 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-16

Márkkal egy kávézóban ismerkedtem meg. Jóképű, kedves, humor, intelligens férfi volt, olyan, akire minden nő vágyott. Hamar rájöttünk, hogy egymásnak vagyunk teremtve, így néhány hónap után össze is költöztünk. Nagyon romantikus, ám mégis szenvedélyes volt a mi kapcsolatunk. ...

Rengeteg szép közös élményünk volt, és sok rossz dolgot is átéltünk már, melyek csak megerősítették a szerelmünket. A családom is elfogadta a kedvesemet, mindannyian nagyon kedvelték. A húgom is azonnal egy hullámhosszra került vele, rengeteg hármasban eltöltött közös programunk volt: bulik, nyaralások, kirándulás ... Tovább »

Megtekintések száma: 2013 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-16