A sztereotípiák még mindig azt sugallják, hogy az online társkeresés és a társkereső események csupán a fiatalabb korosztályt érintik és érdeklik. Társkeresés 30 felett – erről nem igazán hallunk a médiában. Pedig a 30 feletti társkeresők a leggyorsabban növekvő csoport az online társkeresőkön.

Sajnálatos, hogy a válási statisztikák egyre feljebb és feljebb kúsznak, tehát minél idősebb valaki, annál valószínűbb, hogy már túl van egy-két zátonyra futott házasságon, és megint társat kell keresnie és találnia. Ha még sohasem kerestél társat, akkor a társkeresés 30-40 felett nagyon ijesztőnek tűnhet első ránézésre. Nyugi – az online társkeresés nem csupán neked új, és Te is meg tudod tanulni!

TÁRSKERESÉS ... Tovább »

Megtekintések száma: 957 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-16



 

Toplolánszky Tamás videója diplomafilmként indult, azóta viszont már rengeteg emberhez eljutott. Nem is véletlenül, hiszen egy olyan témát jár körbe, ami sokakat érdekel. Milyen lenne az élet a Duna nélkül? Honnan lenne ivóvíz, hogyha a Duna megszűnne? Budapest és a környéke meddig lehetne élhető továbbra is?

 

A kisfilm története szerint a főváros lakói arra ébrednek, hogy a Duna teljesen eltűnt, helyén csak a száraz medre található. Az emberek természetesen azonnal pánikba esnek, és hihetetlen felfordulást okoznak a túlélés érdekében. Később mindenki alkalmazkodni próbál, de hamar belátják azt, hogy a Duna nélkül nem képesek &ea ... Tovább »

Megtekintések száma: 2339 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-16