A Ferencváros hozta a kötelező győzelmet, ám a Vasas botlott. Továbbra is képtelen nyerni a Debrecen. A 17. forduló hat mérkőzésén egyetlen egy pontot szereztek csupán a vendéglátók, ám az előzetes oddsok ismeretében ez nem meglepetés. Ezúttal nem szerepeltek jól az újoncok, a Mezőkövesd csak egy ikszre volt jó az Újpest ellen Kecskeméten. A borsodi gárda ezzel pontszámban tartja az egypontos különbséget a lila-fehérek előtt. Beelőzte azonban Pintér Attila csapatát a Haladás gárdája, amely október közepe után nyert ismételten bajnokit. A zöld-fehérek a DVSC-t fektették kétvállra 1-0 arányban, amellyel a mérkőzés előtt ajánlott tippünk is tökéletesnek bizonyult. Mint ahogyan 2.30-ért nagyon szép t ... Tovább »
Megtekintések száma: 868 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-26

Még ott­hon sem ren­del­kez­het­nek ked­vükre sza­bad­ide­jük­kel a Man­ches­ter City fut­bal­lis­tái. Pep Gu­ar­diola ko­moly szi­gort tart.

Pep Guardiola első intézkedése sokkolta a Manchester City labdarúgóit: Samir Nasri elárulta, a spanyol tréner nyáron azonnal megtiltotta nekik, hogy éjfél után szexeljenek - írta a Daily Mail.

Megtekintések száma: 724 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-26

Azt hin­néd, hogy a fe­ne­ked vagy a mel­led az? Té­ve­dés. Most ki­de­rül, mire fi­gyel­nek iga­zán.

Mialatt azt gondolod, hogy partnered a fenekedet vagy a pluszkilóidat figyeli, valójában tévedésben élsz. Egészen másra pontosítanak ugyanis a férfiak szex közben.

Megtekintések száma: 681 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-26