Egy személyautó és egy vonat ütközött Zalabéren, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság teljes útlezárás mellett helyszínel.

Eddig még tisztázatlan okok és körülmények között, egy személyautó és egy vonat ütközött össze 2016. december 25-én 9 óra körül Zalabéren. A balesetben egy férfi életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Bérbaltavár és Zalabér irányába lehet.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, kérik az arra haladókat, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

Megtekintések száma: 758 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-12-25



Az olasz csapat trénere a nyártól szívesen látná csapatában a német középpályást.

A The Sun értesülése szerint a Zebrák konkrét ajánlatot is tennének a Real klasszisáért.

Ez nem kevesebb, mint 76 milló font, nagyjából annyi, mint amennyit Higuainért fizettek idén.

Kérdés persze, hogy miből finanszíroznák a transzfert, de Allegri a hírek szerint elszánt, hogy megtalálja az új Pirlót és most úgy tűnik, hogy Kroos személyében látja a lehetőséget az egykori karmester pótlására.

Megtekintések száma: 844 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-12-25


Az ismert dizájner Sean Bull fogta magát, és megálmodta a jövő évi versenyautók dizájnját.

Az idei Forma–1-es szezon szerencsére még az utolsó versenyre is tartogatott izgalmat, így nem csoda, hogy a rajongók többsége már most tűkön ülve várja a következő szezont. Márciusig azonban még azért viszonylag sokat kell aludni, a 2017-es autók kinézetéről azonban már egy jó ideje lehet tudni, hogy milyen lesz.

A napokban az ismert dizájner, Sean Bull viszont úgy döntött, nem várja meg a következő szezont, és inkább megcsinálja az autókat érintő látványtervet. Nem a kocsi alakjával variált, a dizájnjukat tervezte meg, és mit ne mondjunk, elég jó munkát végzett. Ezeket a kocsikat már szívesen elnézegetné az ember a v ... Tovább »

Megtekintések száma: 896 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-12-25



Meggyőződésünk, hogy még mindig akad néhány ember a Földön, aki azért várja a karácsonyt, hogy végre kicsit a családja körében lehessen. Filmünkben olyan gyerekek is feltűnnek, akiknek ez még soha nem adatott meg.

2008 telén két budapesti (akkor még) fiatal ki akarta próbálni az önkénteskedést. Anna és akkori barátja (azóta férje), Tamás karácsony előtt néhány napra beköltöztek a Dévai Szent Ferenc Alapítvány nagyszalontai gyermekotthonába. Az ott töltött öt nap elementáris hatással volt rájuk: azóta minden évben ott töltik a karácsony előtti időszakot.

És a nyarak egy részét. És minden ősszel és minden tavasszal is mennek.

Azóta Nagyszalontán ők szervezik az angyalkázás nevű, más otthonok ... Tovább »

Megtekintések száma: 926 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-12-25