A sztereotípiák még mindig azt sugallják, hogy az online társkeresés és a társkereső események csupán a fiatalabb korosztályt érintik és érdeklik. Társkeresés 30 felett – erről nem igazán hallunk a médiában. Pedig a 30 feletti társkeresők a leggyorsabban növekvő csoport az online társkeresőkön.

Sajnálatos, hogy a válási statisztikák egyre feljebb és feljebb kúsznak, tehát minél idősebb valaki, annál valószínűbb, hogy már túl van egy-két zátonyra futott házasságon, és megint társat kell keresnie és találnia. Ha még sohasem kerestél társat, akkor a társkeresés 30-40 felett nagyon ijesztőnek tűnhet első ránézésre. Nyugi – az online társkeresés nem csupán neked új, és Te is meg tudod tanulni!

TÁRSKERESÉS ... Tovább »

Megtekintések száma: 959 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-16



 

Toplolánszky Tamás videója diplomafilmként indult, azóta viszont már rengeteg emberhez eljutott. Nem is véletlenül, hiszen egy olyan témát jár körbe, ami sokakat érdekel. Milyen lenne az élet a Duna nélkül? Honnan lenne ivóvíz, hogyha a Duna megszűnne? Budapest és a környéke meddig lehetne élhető továbbra is?

 

A kisfilm története szerint a főváros lakói arra ébrednek, hogy a Duna teljesen eltűnt, helyén csak a száraz medre található. Az emberek természetesen azonnal pánikba esnek, és hihetetlen felfordulást okoznak a túlélés érdekében. Később mindenki alkalmazkodni próbál, de hamar belátják azt, hogy a Duna nélkül nem képesek &ea ... Tovább »

Megtekintések száma: 2341 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-16



Az energiaközpont

 

A Nasa kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben(Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szer ... Tovább »

Megtekintések száma: 1148 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-15



Elég meghekkelni az európai erőművek számítógépes vezérlését, és vége mindennek. Borzongatóan valóságszagú sikerkönyvből matinézunk; egymillió példány kelt el belőle, és egymillió ember ugyebár nem tévedhet.

Ybbs–Persenbeug erőmű

 

Herwig Oberstätter felnézett a kapcsolódobozról, és megint hallgatózott. Magasan fölötte feszült az erőmű gótikus székesegyházra emlékeztető csarnokának acélból és betonból épített mennyezete, amely alatt a generátorok zúgása visszhangzott.

Lepillantott a keskeny fémpárkányról a három vörös generátorra. Háznagyságú burkolataik csupán a gépezet csúcsát jelentették. Kívülről masszív, rezzenéstelen óriásoknak tűntek, de Oberstätter é ... Tovább »

Megtekintések száma: 728 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-15

Egy igazán érdekes dolog adtak át Debrecenben, ami az autósok és a gyalogosok életét is nagyban megkönnyítheti! Bemutatjuk az első okos zebrát Magyarországon! 


Bemutatjuk Magyarország első okos zebráját!

 

Mára már számtalan okostermék létezik, melyek többsége nagyban megkönnyíti a mindennapjainkat. A legújabb találmány azonban biztos, hogy minden gyalogos tetszését el fogja nyerni! Debrecenben ugyanis átadták az első „okos zebrát”, ami jelez az autósoknak, ha gyalogos van az úttesten, az aszfaltba épített LED-lámpák segítségével.

Megtekintések száma: 1647 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-11-04



Valami nincsen rendben a Ferencvárosnál, és nem csak azért, mert 589 napja fordult elő legutóbb, hogy nem állt dobogós helyen az NB I-ben. Ez önmagában még nem lenne nagy gond, hiszen csak hat pont a hátránya az első helyezett Vasassal szemben, és nem leírva az angyalföldieket, azért a Fradi legnagyobb vetélytársa valószínűleg az utolsó pillanatokban erősen felpumpált Videoton lesz. Persze csak akkor, ha valahogy összeszedik magukat a zöld-fehérek.

Padlóztak

A Fradi gyengébb szereplése annyira nem váratlan.

Az Európa-bajnokságon öt Fradi játékos is ott volt& ... Tovább »

Megtekintések száma: 1526 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-10-21

Megtekintések száma: 1206 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-10-09

Mielőtt megjelentek a terhességi tesztek, vagy a különböző, terhességi vizsgálatok alatt használt műszerek, semmi sem számított biztosnak egy terhes nő életében, csak az akkori orvosok ítélőképességében bízhattak.



Ma már könnyedén meg lehet tudni a baba nemét, amennyiben a szülők úgy döntenek, hogy tudni szeretnék. Egyszerűen csak ultrahangos vizsgálatra van szükség. Régen ezt bizony másképp csinálták...

Régen az eszközeik tárháza jóval szegényebb volt, így olyan hétköznapi dolgokhoz tudtak nyúlni, mint például a szódabikarbóna! Bizony, akár hiszed, akár nem, a szódabikarbóna segítségével is meg lehet tudni, hogy mi a magzat neme. 

Természetesen ezek a módszerek nem 100%-osan biztosak, de elé ... Tovább »

Megtekintések száma: 2184 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-31

Nem véletlenül figyelmeztetnek minket az apró betűs leírások minden egyes terméken. Sokan nem éppen rendeltetésszerűen használják az elektronikai kütyüiket, pedig veszélyesebb, mint hinnék!


A képen látható 13 éves lány, Gabbie Chicago lakosa. Egy teljesen átlagos nap sikítva szaladt le a lépcsőn, nem is értette igazán, hogy mi történt vele. Az édesanya értetlenül állt az eset előtt.

Ma már egy napunkat sem tudjuk elképzelni elektronikai eszközök használata nélkül, főleg nem a telefonunk nyomkodása nélkül. Éppen ezért fontos, hogy felelősségteljesen tudjuk használni ezeket, hogy ne történjenek hasonló balesetek.

Ugyanis Gabbie új telefonja másodfokú égési sérüléseket okozott a lány ... Tovább »

Megtekintések száma: 1570 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-31

Hallottál már az emberi ürülékkel és ételmaradékokkal működő autóbuszról? Azt hiszed kamu? Hát nem az!


Az Egyesült Királyságban 2014-ben indult útjára az első olyan biobusz, amely emberi ürülékből és rothadó ételmaradékokból nyeri az üzemanyagát, a biogázt. A busz 40 üléses és egy tankkal 186 mérföldet, azaz majd 300 kilométert megy. Egy tanknyi gáz előállításához 5 ember éves ürülékadagja kell.

kakibusz2

A hivtalosan "poop bus" azaz "kakibusz" nevű jármű károsanyag kibocsátása jelentősen kisebb, mint a most rendszerben lév ... Tovább »

Megtekintések száma: 1698 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-25

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »