16:55:16
Sikítva szaladt le a lépcsőn: a legrosszabb rémálma vált valóra!
Nem véletlenül figyelmeztetnek minket az apró betűs leírások minden egyes terméken. Sokan nem éppen rendeltetésszerűen használják az elektronikai kütyüiket, pedig veszélyesebb, mint hinnék!


A képen látható 13 éves lány, Gabbie Chicago lakosa. Egy teljesen átlagos nap sikítva szaladt le a lépcsőn, nem is értette igazán, hogy mi történt vele. Az édesanya értetlenül állt az eset előtt.

Ma már egy napunkat sem tudjuk elképzelni elektronikai eszközök használata nélkül, főleg nem a telefonunk nyomkodása nélkül. Éppen ezért fontos, hogy felelősségteljesen tudjuk használni ezeket, hogy ne történjenek hasonló balesetek.

Ugyanis Gabbie új telefonja másodfokú égési sérüléseket okozott a lánynak. Úgy történt az eset, hogy csatlakoztatta a telefont a töltőjéhez, ami valahogyan hozzáért a nyakláncához. 

Mindezt azért, mert nem azt a telefontöltőt használta, amit magához a telefonhoz kapott, hanem egy másikat, így a telefonban lévő lítiumelem túlmelegedett, és amikor hozzáért a nyakláncához, a nyaklánc is átvette a hőt, megégetve ezzel Gabbie nyakát.

Ugyan az effajta eset elég ritka, mégis jobb vigyázni, és a saját töltőjével tölteni egy-egy készüléket!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!


Megtekintések száma: 1566 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar