Tíz dolog, ami miatt irigyelni fogod a királynőt. Mert ő olyan dolgokat is megtehet, amit te el se tudnál képzelni! Vannak köztük viccesek, megdöbbentők, és olyanok is, ami miatt nagyon-nagyon irigykedünk rá…


1. Nem köteles adót fizetni. Ennek ellenére, jelképesen mégis megteszi ezt 1992 óta, mert olyan jó fej.

2. Míg egy átlagos halandónak egy születésnapja van, az angol királynőnek ebből kettő is jutott. Az igazi születésnapja április 21-én van, de van egy hivatalos is, ami június egyik szombatja szokott lenni, hogy uralkodóhoz méltó nyári ünnepségben lehessen része.

3. Elhagyhatja az országot, és külföldre utazhat az útlevele nélkül. Ilyet még a királyi család többi tagja s ... Tovább »

Megtekintések száma: 1408 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-16

Kínában másképp zajlik az élet, mint az itt Európában megszokott. Ha egy gyermekről kiderül, hogy valamely sportágban kiemelkedő, azt azonnal kiveszik az iskolából, és államilag finanszírozott edzőtáborba viszik, ahol szó szerint olimpikont faragnak belőle. Ez rengeteg lemondással, edzéssel és lelki terrorral jár. Sőt egy kislány elmesélése alapján, aki legyen most Petra, betették őket rendszeresen egy olyan kamrába, amiben vákuum keletkezett, és tartaniuk kellet a levegőt egészen addig míg majdnem el nem ájultak. Az étrend ugyan szigorú, és rostokban gazdag, azért a szteroidokat is bőven szedniük kellet.

Petra 30 év után tudott kiszabadulni, és ezért mesélt a szörnyűségekről. Egy másik úszó hölgy Ye Shiwen, aki megnyerte a 400 méter vegyes úszást, elmondta hogy 7 éves kora óta volt ebben a táborban.. Botrány lesz ebből, az biztos. ... Tovább »

Megtekintések száma: 2402 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-16

Márkkal egy kávézóban ismerkedtem meg. Jóképű, kedves, humor, intelligens férfi volt, olyan, akire minden nő vágyott. Hamar rájöttünk, hogy egymásnak vagyunk teremtve, így néhány hónap után össze is költöztünk. Nagyon romantikus, ám mégis szenvedélyes volt a mi kapcsolatunk. ...

Rengeteg szép közös élményünk volt, és sok rossz dolgot is átéltünk már, melyek csak megerősítették a szerelmünket. A családom is elfogadta a kedvesemet, mindannyian nagyon kedvelték. A húgom is azonnal egy hullámhosszra került vele, rengeteg hármasban eltöltött közös programunk volt: bulik, nyaralások, kirándulás ... Tovább »

Megtekintések száma: 2012 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-16

Mindenkinek más és más volt a véleménye arról, hogy az üzletek egy részét vasárnaponként bezárásra kényszerítették, és teljesen megosztja az országot az is, hogy ezt most feloldják! 



Igencsak határozott véleménye van a vasárnapi boltzár eltörléséről Sebestyén Balázsnak, amit ki is fejtett egy élő rádióadásban.

Természetesen a Morning Show adásában is szóba került a kormány azon előterjesztése, miszerint visszaadják az embereknek a vasárnaponkénti vásárlás lehetőségét.

Sebestyén Balázs műsorvezető is őszintén kifejtette véleményét és elmondta, n ... Tovább »

Megtekintések száma: 1478 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-15

Az elmúlt évszázadban mindössze három alkalommal volt nyereséges a nyári olimpiai játékok megrendezése a házigazda városoknak. A legtöbb esetben a pályákat, stadionokat senki nem használja többé, lepusztulnak, szomorú és lehangoló monstrumként állítanak emléket annak, hogy az Olimpia mekkora pénzkidobás volt a rendező országnak.

A legtöbb rendező ország gazdaságának nagy terhelést jelent egy több ezer milliárd forintos Olimpia rendezése, és ez az őrületes pénzszórás még elkeserítőbb, ha a pénz jó része olyan létesítményekre megy el, amit rossz esetben soha többé nem használnak, és a természet szép lassan visszahódítja magának ezeket, a szebb napokat is látott építményeket…

1. Bobpálya a Szarajevói téli olimpia (1984) helyszínén

... Tovább »

Megtekintések száma: 1917 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-15

Egy idős nő kötött bele a fiatal lányba, aki azért ült, mert nem érezte jól magát. De őt ez nem izgatta és a helyét követelte.

A fiatal lány annyira rosszul lett, hogy a buszról mentővel az intenzív osztályra kellett vinni.

800px-240E_busz

A ripost-nak a lány barátnője mesélte el a megrázó esetet.

A lány már a munkahelyén rosszul érezte magát, ezért szólt egy barátnőjének, hogy kísérje haza.

A buszon sikerült ülőhelyet kapnia, de a következő megállónál felszállt egy idős nő, aki kis idő múlva alpári módon követelni kezdte, hogy adja át neki a helyet.

... Tovább »

Megtekintések száma: 1613 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-14



Augusztus 11-én a Szigeten lépett fel Rihanna - a koncert iránti érdeklődést jól mutatja, hogy már hetekkel az időpont előtt elfogytak a napijegyek a fesztivál csütörtöki napjára. Hiába vártam, számomra óriási csalódás volt a fellépés.
Korábban a témában


A 20 éves évfordulóra fogják bemutatni a mozikban 2016 nyarán A függetlenség napja második részét.

A második részben nem lesz puszta kézzel idegeneket kiütő Will Smith, de lesz Jeff Goldblum (az édesapja is) Bill Pullman, no és Vivica A. Fox. Új arcként pedig a filmben felbukkan Liam Hemsworth.

Independence-Day-2-Trailer-Resurgence

A történet szerint is 20 év után az emberiségnek újra meg kell küzdeni az idegenekkel. Az emberiség a katonai erejét a földönkívüliek technológiája alapján ez idő alatt tovább fejlesztette. Ami azonban most következik, az „minden emberi képzeletet” fölülmúl!

Az előzetesben azt láthatjuk, hogy a második rész is megőrizte az er ... Tovább »
Megtekintések száma: 584 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2015-12-15

ByeAlex a YouTube-ot is bevette

ByeAlex a YouTube-ot is bevette

A tél legnézettebb online magyar zenei videóit rangsoroló Artisjus YouTube Toplistáját ismét Majka vezeti, aki Belehalok című számával egy teljes esztendőn át minden évszakban az internetezők kedvence volt. Megjelentek azonban a trónkövetelők: Radics Gigi és Caramel novemberben debütáló klipjeire három hónap alatt, ByeAlex februárban feltöltött videójára mindössze három hét alatt kattintottak kb. egymilliószor a magyarok ... Tovább »

Megtekintések száma: 711 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2014-06-15

(A tavalyi lista.) A Cobra 11 már hosszú évek óta az ország egyik legkedveltebb sorozta, így valahol érthetetlen, hogy most sem szerepeltettétek a JAws-on. A célközönségnél viszont akadt egy trónkövetelője, hiszen A zöld íjász olyan szépen startolt az RTL Klubon, hogy 2013-ban senki se veszélyeztette az éves elsőségét. Persze ez a szám csak a premierre vonatkozik, az évad végére erősen csökkent az érdeklődés a csuklyás hős iránt, de ez a legtöbb sorozatról elmondható.

Itt van például a Csont nélkül és a Revolution. 18-49-ben mindkét sorozat erősen kezdett, de aztán gyorsan zuhantak a nézettségi görbék. A Cobra 11 mellett talán cs ... Tovább »

Megtekintések száma: 797 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2014-06-15

« 1 2 ... 7 8 9 10 »