17:29:31
Sebestyén Balázs kimondta, amire a fél ország gondol: Ez a véleménye a vasárnapi boltzárról!

Mindenkinek más és más volt a véleménye arról, hogy az üzletek egy részét vasárnaponként bezárásra kényszerítették, és teljesen megosztja az országot az is, hogy ezt most feloldják! 



Igencsak határozott véleménye van a vasárnapi boltzár eltörléséről Sebestyén Balázsnak, amit ki is fejtett egy élő rádióadásban.

Természetesen a Morning Show adásában is szóba került a kormány azon előterjesztése, miszerint visszaadják az embereknek a vasárnaponkénti vásárlás lehetőségét.

Sebestyén Balázs műsorvezető is őszintén kifejtette véleményét és elmondta, nagyon örült, amikor meghallotta a hírt. Anélkül, hogy a politikai vonatkozásába belement volna, mindössze annyit mondott, hogy az emberek életét nagyban megkönnyíti a döntés. Egyszerűen elvi kérdésnek tartja, hogy ne szóljanak bele és ne határozzák meg, ki, mikor plázázzon, vagy vásároljon.

Hozzátette, lehet, hogy a kereskedelemben dolgozók nem örülnek a döntésnek, több millió embernek viszont könnyebbséget hoz a döntés.

Azért mondhatjuk, hogy az ország felének véleményét mondta ki, mivel a hallgatók azonnal üzenetekkel kezdték bombázni a műsort, amit Sebestyén Balázsék többször is megemlítettek. És nem olyan üzeneteket kaptak, amelyek nem feltétlenül az ő véleményét osztották.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Megtekintések száma: 1484 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar