Mindenkinek más és más volt a véleménye arról, hogy az üzletek egy részét vasárnaponként bezárásra kényszerítették, és teljesen megosztja az országot az is, hogy ezt most feloldják! 



Igencsak határozott véleménye van a vasárnapi boltzár eltörléséről Sebestyén Balázsnak, amit ki is fejtett egy élő rádióadásban.

Természetesen a Morning Show adásában is szóba került a kormány azon előterjesztése, miszerint visszaadják az embereknek a vasárnaponkénti vásárlás lehetőségét.

Sebestyén Balázs műsorvezető is őszintén kifejtette véleményét és elmondta, n ... Tovább »

Megtekintések száma: 1478 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-15

Az elmúlt évszázadban mindössze három alkalommal volt nyereséges a nyári olimpiai játékok megrendezése a házigazda városoknak. A legtöbb esetben a pályákat, stadionokat senki nem használja többé, lepusztulnak, szomorú és lehangoló monstrumként állítanak emléket annak, hogy az Olimpia mekkora pénzkidobás volt a rendező országnak.

A legtöbb rendező ország gazdaságának nagy terhelést jelent egy több ezer milliárd forintos Olimpia rendezése, és ez az őrületes pénzszórás még elkeserítőbb, ha a pénz jó része olyan létesítményekre megy el, amit rossz esetben soha többé nem használnak, és a természet szép lassan visszahódítja magának ezeket, a szebb napokat is látott építményeket…

1. Bobpálya a Szarajevói téli olimpia (1984) helyszínén

... Tovább »

Megtekintések száma: 1917 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-15