12:51:19
A rossz szex 7 ellenszere


Ha szeretnéd újra fellobbantani a lángokat, csak egy kis odafigyelésre lesz szükséged, semmi másra.

Mutatunk 7 hasznos tippet, amik csodát tehetnek a kapcsolatotokkal az ágyban!

Eddzetek együtt
A Texasi Egyetem kutatói kiderítették, hogy az élénk testmozgás aktiválja a szimpatikus idegrendszert, melyre a szex hasonlóképp hat. Így a nő teste és agya is ráhangolódik a dologra.

Használjatok vibrátort
Egy 2009-ben végzett vizsgálata során dr. Debby Herbenick megállapította, hogy a vibrátorral kapcsolatos képzetek a jó szexuális működéshez, például a vágyhoz és a könnyű kielégüléshez kapcsolhatók.

Használjatok síkosítót
Az Indianai Egyetem 2011-es tanulmánya szerint a síkosító használata magasabb fokú élvezetet és könnyedséget biztosít.

Odafigyelés
A nők figyelmét könnyebb elvonni szex közben, mint a férfiakét. Egy kanadai vizsgálat kiderítette, hogy ha a nők a hangokra, illatokra és érintésre összpontosítanak, növekszik a nemi vágyuk.

Egyenlő esélyek
Ez a póz – a férfi előrehúzza a térdét, hogy a pénisz tövét a csiklóhoz szorítsa – megkönnyíti a nőnek, hogy eljusson az orgazmusig.

Ölelgess, csókolj, simogass, de ne szexelj
A Kinsey Intézet vizsgálata szerint a nők gyakran azt hiszik, hogy a csók csak előjáték a férfinak a szexhez. Ha eléred, hogy másképp lássa, számodra is kielégítőbb lesz a kapcsolat.

Próbáljatok ki valami újat
Az újdonság ugyanazokat a hormonokat szabadítja fel az agyban, amelyeket a bimbózó szerelem –állapította meg a SUNY-Stony Brook kísérlete.


Megtekintések száma: 943 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar