17:12:26
Egy fantasztikus keverék, ami megszabadít a felesleges kilóktól!
A módszer lényege, hogy minden nap éhgyomorra fogyaszd, ugyanis így fejti ki leghatékonyabban a hatását, hiszen ilyenkor lehet a legjobban felturbózni az anyagcseréd. Az összetevők olyan egyszerűen beszerezhetőek és olcsók, hogy senkinek nem jelent majd gondot a beszerzésük.



1 pohárral naponta, egy héten belül 5 kg eltűnik: Egy ital, amitől lefogytok! Az elkészítése egyszerű...

Ha már unod, hogy eddig egyik módszer sem vált be, akármit is próbáltál, akkor végre megnyugodhatsz, mert ezzel több kilótól is megszabadulhatsz egy hónap alatt ráadásul erőlködnöd, vagy koplalnod sem kell majd! 

Fogyj könnyen ezzel a csodakeverékkel!

 Fogyás lustáknak!!! Akár 3 kiló naponta, ha reggel éhgyomorra....

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

egy fél zellergyökér

egy fél citrom leve

egy deciliter víz

 

Így készítsd el:

A citromot vágd félbe, majd az egyik felét facsard ki. A zellergyökeret szintén vágd félbe, majd vágd fel apró kockákra. Az összetevőket a vízzel együtt tedd a turmixgépbe, és addig turmixold, amíg pépes nem lesz.

A lényeg, hogy ezt a mennyiséget fogyaszd el minden nap, és bár jobb, ha egyszerre meg tudod inni éhgyomorra, ha úgy érzed sok, vagy nem megy, akkor beoszthatod kedved szerint. Nem javasolt folyamatosan alkalmazni, inkább kúraszerűen alkalmazd: fogyaszd egy hétig minden nap, majd tarts néhány nap pihenőt, és újra ismételheted. 

Fogyj könnyen ezzel a csodakeverékkel!

 Ez tűnteti el a zsírt a hasról! 8 kg tűnik el 3 nap alatt, ha lefekvés előtt...

A zellerről részletesebben

 

A zeller az egyik legősibb népi gyógy- és fűszernövény, mely számos jótékony tulajdonsága ellenére, manapság elhanyagolnak a háztartások. 

Gyökerét, leveleit és magvait egyaránt felhasználhatjuk, mind jótékony hatással bírnak.

A zellert már rég óta használják aromaterápiás kezeléseken, sőt, az indiai orvoslás (ún. Ayurveda) is rendszeresen hivatkozik rá, sőt, a japán tradicionális orvoslásban reumás panaszokra zeller-diétát írnak elő.

 

A zeller jótékony hatásai

 

Csökkenti a vérnyomást. A zeller segít eltávolítani a különböző savakat a gyulladt ízületekből, és segít kezelni a gyulladt ízületi és reumatikus problémákat. Elősegíti a vesék működését, mint gyulladáscsökkentő és erős antioxidáns. Nagy mennyiségben is fogyasztható, mert kevés kalóriát tartalmaz

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!


Megtekintések száma: 1986 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar