10:46:28
Ez vezethetett a tragédiához? Haláláig vadul bulizott George Michael

George Michael halálhíre mindenkit megdöbbentett /Forrás:Northfoto
George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes halála előtt is heteken át bulizott. Az egyébként sem visszafogottságáról híres, nyíltan homoszexuális énekesről szóló pletykákat nemrég egy bennfentes is megerősítette.

-George szerette, ha meglátogatták a barátai, akikkel sokszor másnap reggelig buliztak, egészen a haláláig. Lehet, hogy már az ötvenes éveiben járt, de a nála sokkal fiatalabb partizókat is lepipálta, és a bulijai mindig elképesztően hedonisztikusak voltak - nyilatkozta egy bennfentes a Mirrornak.

Az angol zenész - akinek drogproblémái voltak, és állítólag depresszióval is küzdött - mindössze 53 éves korában hunyt el, holttestére a párja, Fadi Fawaz talált rá otthonában. A hírt a popikon sajtósa erősítette meg, elmondása szerint az énekes békésen távozott az élők sorából.

A popikon az 1980-as években lett népszerű, amikor megalapította a Wham! nevű popduót, egykori iskolatársával, Andrew Ridgeley-vel. Első szóló kislemeze, a Careless Whisper megjelenésekor az énekes még a duó tagja volt, és világszerte 6 millió példány kelt el a lemezből. George Michael december közepén jelentette be, hogy az énekes-producer Naughty Boy-jal közösen új albumon dolgozik, ez lett volna a nagy visszatérése, hiszen 2004-ben jelentkezett utoljára saját anyagokat tartalmazó albummal. Négy évtizedes karrierje során több mint 100 millió lemezt adott el. Az énekes gyakran került az újságok címlapjaira betegségei, súlyos drogproblémái és a rendőrséggel való összetűzései miatt.

Megtekintések száma: 1007 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar