14:30:15
Tényleg gyengék a mai férfiak?

Azt tény, hogy felborultak a nemi szerepek. Az elmúlt néhány évtizedben teljesen átformálódtak a klasszikus női és férfi szerepek. Erről sokan, sokszor elmondták már a véleményüket. De vajon milyen hatása van ennek a társkeresésre?

man-1246028_480.jpg

Kezdjük azzal, hogy mit mond a nők többsége a ma férfiakról:

 

  • tutyimutyi
  • nem tudnak udvarolni
  • semmi maszkulin nincs bennük
  • úgy öltöznek, mint a jól lakott óvodások, vagy mintha maguk is nők lennének
  • igazi vesztesek, akik nem tudnak kiállni magukért
  • még mindig anyu szoknyája mellett vannak, mamahotelben laknak

 

A hozzám forduló nők többsége szerint a mai férfik egészen egyszerűen elfelejtettek férfiak lenni. Egyszerűen lusták és igénytelenek arra nézve, hogy ők hordják a nadrágot. Egy kapcsolatban inkább viselkednek gyerekként, mint felnőtt férfiként. De a legkiábrándítóbb, hogy az első randin pedig úgy tudnak viselkedni, mint egy kanos kiskutya, aki éppen tüzel, de ha nem ez jár a fejében, akkor pedig a velős csontra tud csak gondolni.

Uraim, innen szép győzni!!!

 

Az előbbi felsorolás valóban igaz sok esetben, ahogy az is igaz az aranyásó lányokra, hogy csak a pénz számít nekik. De a nők többsége nem ilyen. De a férfiak többségére sem igaz a fenti felsorolás. Csak róluk senki sem beszél. Mert hát ők az unalmas átlagos pasik.

Tudom, hogy a férfik többségének még megvannak a tökei. A gond ott van, hogy a virtuális térben, ahol az ismerkedések jelentős része történik nem fogod észre venni. Miért? Mert eleve úgy közelítesz nőként hozzájuk, hogy ezek itt mind vesztesek!

Ami nagyot változott, hogy a férfiak nemcsak hogy van lelkük, na meg érzelmeik, de többségük ki is meri mutatni. Sokan ezt tartják leginkább gyengeségnek. Ezért érzik az elnőiesedés, vagy sokkal inkább az aszexualitás jelének. Ráadásul sokszor nem hagyják nekik, hogy férfiak lehessenek. Mire gondolok, íme három egyszerű példa:

  • Az tény, hogy a nőknek maximum az egyharmada érzékeli, ha flörtölnek vele. Így szerencsétlen férfi hiába próbál udvarolni, bókolni, észre sem fogja venni a nők kétharmada. De ennél sokkal nagyobb baj az, hogy nem is nagyon tudnak vele mit kezdeni. Több ügyfelem mesélte, hogy próbált romantikus gesztusokat tenni a randikon, de inkább visszafelé sült el. Ahogy elmondták nekik a lányok, ma már nem divat így udvarolni. Majd egyszer csak azzal álltak elő ezek a lányok, hogy legyen vége az ismerkedésnek, kapcsolatnak, mert ő egy igazi férfit keres, aki a tenyerén hordozza, aki romantikus, aki férfiként tud viselkedni.
  • De akkor is gyenge és férfiatlannak tartanak egy pasit manapság, ha az idejét nem konditeremben és tetováló szalonban tölti. Nem arra gondolok, hogy van rajta 50 kg túlsúly, hanem arra, hogy nem pumpálta fel az izomzatát. Sőt, az is lehet, hogy nem fog puszta kézzel, egyedül 3 nap alatt egy 4 emeletes házat felépíteni. Igaz, van saját egzisztencia, és minden szempontból rendezett. Na vele meg az a baj, hogy nem elég rossz fiús. Mert sok csaj a rossz fiúkat keresi, jelentsen ez bármit is.
  • Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a nők körében az a férfi, aki magas. Nagyon magas. Legalább 190 centis legyen a férfi, mert egy igazi férfi magas! Tudom, hogy ez baromság, meg a legtöbb 170 centis srác is tudja, de a magasságfétis miatt a 152 centis lányok is alacsonynak, ergo férfiatlannak tartják őket!

Ami nem számít, sőt az online társkereső oldalak világában biztos nem fog átjönni az a kiállás! Lehet, hogy hatalmas egyéniség vagy. Simán rendelkezel azokkal az értékekkel, amit keres a nők 90%-a, de mégis egyedül leszel, mert nem tudod megmutatni nekik. Hiszen a hiába írja ki egy csaj a profiljába, hogy a humor vagy éppen az intelligencia szexi, ha éppen a fotód vagy a magasságod alapján dönt.

hands-984057_480.jpg

Hölgyeim! Nem kell félreérteni, nem titeket akarlak ekézni. Sokkal inkább arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a férfias férfiak itt járnak köztetek! Többen vannak, mint gondolnátok. Ha egy picit a felszín alá néztek, akkor ott van a TE leendő társad is a közeledben.

Azt gondolom, hogy a férfias férfiről alkotott kép megváltozott. A férfiak többsége nem tud ennek a képnek megfelelni. Ráadásul nem is kell, hogy tökéletesek legyenek. De ott van bennük az, amire a nők vágynak. Nem gondolom, hogy a mai férfiak gyengék lennének, még akkor sem, ha sokszor sokan ezt sulykolják. Mi lenne, ha nem egymásra mutogatnának a két nem szereplői, ha letennék a csatabárdot és együtt kihoznák magukból, a társukból a maximumot?

Imádtad? Utáltad? Mondd el a véleményedet a kommenteknél!

Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz!

Fotó: pixabay.com

Megtekintések száma: 815 | Hozzáadta:: Staff | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar