Mielőtt megjelentek a terhességi tesztek, vagy a különböző, terhességi vizsgálatok alatt használt műszerek, semmi sem számított biztosnak egy terhes nő életében, csak az akkori orvosok ítélőképességében bízhattak.



Ma már könnyedén meg lehet tudni a baba nemét, amennyiben a szülők úgy döntenek, hogy tudni szeretnék. Egyszerűen csak ultrahangos vizsgálatra van szükség. Régen ezt bizony másképp csinálták...

Régen az eszközeik tárháza jóval szegényebb volt, így olyan hétköznapi dolgokhoz tudtak nyúlni, mint például a szódabikarbóna! Bizony, akár hiszed, akár nem, a szódabikarbóna segítségével is meg lehet tudni, hogy mi a magzat neme. 

Természetesen ezek a módszerek nem 100%-osan biztosak, de elé ... Tovább »

Megtekintések száma: 2179 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-31

Nem véletlenül figyelmeztetnek minket az apró betűs leírások minden egyes terméken. Sokan nem éppen rendeltetésszerűen használják az elektronikai kütyüiket, pedig veszélyesebb, mint hinnék!


A képen látható 13 éves lány, Gabbie Chicago lakosa. Egy teljesen átlagos nap sikítva szaladt le a lépcsőn, nem is értette igazán, hogy mi történt vele. Az édesanya értetlenül állt az eset előtt.

Ma már egy napunkat sem tudjuk elképzelni elektronikai eszközök használata nélkül, főleg nem a telefonunk nyomkodása nélkül. Éppen ezért fontos, hogy felelősségteljesen tudjuk használni ezeket, hogy ne történjenek hasonló balesetek.

Ugyanis Gabbie új telefonja másodfokú égési sérüléseket okozott a lány ... Tovább »

Megtekintések száma: 1566 | Hozzáadta:: Staff | Dátum: 2016-08-31